Om Lundins Gräv & Anläggning AB

Lundins Gräv & Anläggning AB är ett Entreprenadföretag från Osby i Skåne. Företaget startades den 2:a maj 2011 av Kim Lundin efter många års erfarenhet i branschen. Vi har expanderat långsamt i takt med att vi har funnit kompetent personal samt fler nöjda kunder tack vare vårt breda tjänsteutbud. Det har resulterat i förnyat förtroende och nya uppdrag, samt nya kundrelationer via rekommendation och goda vitsord.

Idag är vi 6st anställda varav en snickare och hjälper privatpersoner och företag i 6 mil radius från Företagets säte i Osby kommun så som; Hässleholm, Kristianstad, Östanå, Hästveda, Verum, Visseltofta, Lohult, Älmhult och Knislinge. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss.

“Vi löser det mesta!”

Företaget har tre verksamhetsområden

  • Mark & Anläggning och Trädgårdsskötsel
  • Bygg & Snickeritjänster
  • Däck

Lundins Gräv & Anläggning AB har en bred maskinpark som lämpar sig för de flesta vanligt förekommande markarbeten med grävmaskin, hjullastare, stumpfräsare, traktor m.m.

Företaget har en däck-verkstad och däck-hotell för förvaring och försäljning av däck. Vi tillhandahåller även Matjord och Grusmaterial(Bergkross) till företag och privatpersoner.

Samarbetspartners

Vi samarbetar lokalt med HSB på vinterhalvåret för snöröjning samt med byggföretaget Reimers Bygg AB.

Lundins Gräv & Anläggning AB har god ekonomi, erforderliga entreprenadförsäkringar och F-Skattsedel. Som privatperson kan du nyttja ROT och RUT-Avdraget för skattereduktion på många av våra tjänster.

Välkommen att kontakta oss för hjälp i ditt nästa projekt!

Kontakta vår Grävfirma för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Markentreprenad!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort

Hur kan vi hjälpa er?

Läs vår integritetspolicy här